Jouw scooter verzekeren kan bij Two Wheels Service Amsterdam

Wil jij jouw scooter verzekeren bij Two Wheels Service Amsterdam? Dat kan! Wij bieden namelijk een scooterverzekering aan voor onze klanten. Deze verzekering is samengesteld door scooter experts en is de meest complete en eenvoudige scooterverzekering van Nederland.

Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands scooter kunt jij direct de verzekering bij ons regelen. Op deze manier kan jij meteen veilig en verzekerd met jouw scooter op pad. Vanzelfsprekend ben jij ook van harte welkom wanneer jij jouw scooter of motor niet bij ons gekocht heeft.

Daarnaast heb je ook nog eens bij een schadevrij verleden recht op met 50% korting. Deze korting kan zelfs op lopen tot 75% na een aantal schadevrije jaren. Jouw originele schadevrije jaren van jouw huidige verzekeraar, worden op basis van een verklaring van de huidige verzekeraar meegenomen. Overstappen is dus ook snel en eenvoudig gedaan.

scooter reparatie en onderhoud in Amsterdam
Scooter onderhoud door vakkundige scooter monteurs

WA DEKKING

Onze WA dekking dekt de Wettelijke Aansprakelijkheid tot 5.000.000 euro bij letselschade en 2.500.000 bij materiële schade. Verzekert jou tegen de schade die je een ander toebrengt en waar jij aansprakelijk voor bent. Optioneel is een diefstal dekking.

DIEFSTAL DEKKING

De WA verzekering kan worden uitgebreid met een diefstaldekking. Hiermee ben je ook verzekerd tegen diefstal van je scooter of joyriding daarmee. De extra premie is afhankelijk van jouw postcode en de waarde van de scooter. Jouw scooter moet voorzien zijn van een ART-goedgekeurd scooterslot.

CASCO DEKKING

Deze dekking is de meest complete dekking van allemaal. Naast de bovengenoemde diefstal dekking ben je ook verzekerd tegen schade door plotseling van buitenaf komend onheil aan de verzekerde scooter. De extra premie is afhankelijk van jouw leeftijd, jouw postcode en de waarde van de scooter. Voor snor – en bromscooters is maarliefst een jaar de nieuwwaarde volledig verzekerd. Pas in het tweede jaar begint de afschrijving.

NATURA DEKKING BIJ DIEFSTAL- EN SCHADE

De schade wordt altijd door de scooterdealer van de scooter hersteld en bij totaal verlies na een aanrijding (total loss) of diefstal van de scooter levert hij een vervangende scooter. ENRA betaalt de factuur tot maximaal het verzekerde bedrag, minus eventueel eigen risico en afschrijving indien van toepassing. Indien de schade niet wordt hersteld wordt 50% van het schade bedrag (minus eigen risico) vergoed.