Scooter reparaties bij Two Wheels Service Amsterdam

In onze moderne werkplaats op de Jan Rebelstraat 14H in Amsterdam (Stadsdeel Nieuw-West) kun je ten alle tijden bij ons terecht voor alle reparaties aan je scooter of motor. Two Wheels Service heeft vakkundige monteurs die weten waar zij mee bezig zijn. Onze monteurs krijgen jaarlijks trainingen van alle grote fabrikanten. Zij staan voor u klaar, zodat u weer veilig op weg kunt!

Wat belangrijk is om te weten is dat jij je scooter of motor alleen bij een erkende dealer laat repareren en onderhouden. Onderhoud door een niet dealer kan leiden tot vervallen van de fabrieksgarantie. Onze vakkundige monteurs hebben direct contact met de fabrikanten en zijn bevoegd om een garantieaanvraag door te voeren. Daarnaast is Two Wheels Service dagelijks bezig met innovatie. Zo maken wij alleen gebruik van de creme de la creme onder de meet-, en regelapparatuur. Zo zijn wij snel klaar met je scooter, blijven de kosten lager en kun jij weer veilig de weg op!

scooter reparatie en onderhoud in Amsterdam

Werkt jouw scooter niet meer als gewoonlijk en weet jij niet wat er aan de hand is? Geen probleem, onze monteurs zullen onderzoeken wat er aan de hand! Dit is kosteloos* mits de scooter bij ons wordt gerepareerd. Anders worden de onderzoekskosten in rekening gebracht. Dit bedraagt maximaal €50,-.

Scooter reparaties uitgevoerd door vakkundige monteurs in Amsterdam
SOORTEN REPARATIES

Two Wheels Service Amsterdam heeft de scooter reparaties in drie categorieën verdeeld: grote reparaties, korte reparaties en instant reparaties.

GROTE REPARATIES

Onder de grote reparaties valt alles wat langer dan 30 minuten zal duren. Denk aan schade herstel en startproblemen. Hiervoor kun je het beste langs komen met je scooter. Dan kunnen we op locatie al een prijsindicatie geven.

 

KORTE REPARATIES

Korte reparaties, het woord zegt het al. Alle scooter reparaties als vervangen van banden, remblokken of uitlaten; het monteren van een alarmsysteem, windscherm of scooter kappen. Voor deze reparaties raden we aan om eerst telefonisch contact op te nemen wanneer het beste uitkomt.

 

INSTANT REPARATIES

Ten slotte hebben we de instant reparaties. Deze zijn zo gedaan terwijl jij plaats neemt in de wachtruimte. Denk aan het verwisselen van spiegel of proppen van een band. Het is aan te raden om eerst telefonisch contact op te nemen maar je kunt ook direct langs komen.

DUIDELIJKE PRIJZEN! GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF!

Als je jouw scooter wilt laten repareren bij Two Wheels Service Amstedam, dan begrijpen wij dat je eerst goed ingelicht wilt zijn over de eventuele kosten die gemaakt gaan worden. Bij alle reparaties wordt jij van tevoren geïnformeerd over de prijs. Alleen bij akkoord wordt jouw scooter gerepareerd. Daarom wordt er van tevoren keurig een maximum prijs afgesproken naar aanleiding van de omschreven klachten. Mochten er onverwachts toch nog meerdere reparaties nodig zijn dan bespreken wij dit eerst! Wij nemen sowieso contact op nadat onderzoek is gedaan met een precieze prijsopgave.

 

OPHAALSERVICE

Het is ook mogelijk om op locatie kleine reparaties (lekke band) uit te voeren of tegen de scherpste tarieven jouw scooter op te halen. Één van onze monteurs komt bij je langs op de gewenste locatie en haalt jouw scooter op. Denk aan huis, op het werk, op school, op het station etc.

Dankzij onze service hoef jij niet meer te lopen met je scooter naar een reparateur of je scooter achter  laten totdat deze op een vrije dag weggebracht kan worden ter reparatie. Neem contact met ons op en binnen no time staat onze monteur voor de deur om jouw scooter te repareren (indien kleine reparatie) of mee te nemen. Jouw scooter is meestal gerepareerd, terwijl jij wacht als het gaat om een klein probleem. Ophaalservice kent een starttarief van €35,- en €0,50 per gereden kilometer.